Bilgilendirme

Sevgili Hemşerilerim,

Derneğimizin 24.12.2019 tarihinde yapılan genel kurulunda, yeni yönetim kurulumuz oluşturulmuştur.

Köy Derneğimiz 2006 yılında kurulmuş, bugüne kadar 76 üye giriş kaydı yapılmış ve çeşitli sebeplerle (istifa-vefat vb.) üyelikten ayrılmalar olmuştur.

Şu andaki mevcut üye sayımız 38’dir.

Derneğimizin kuruluş amacı köyümüzün ve coğrafi bölgemizin kültürünü tanıtmak, aramızdaki birlik ve dayanışmamızı artırmak, gençlerimize köyümüzü sevdirmek ve ihtiyaç halinde köyümüzde yapılacak işlere dernek olarak sizler adına katkıda bulunmaktır.

Değerli hemşerilerim, derneğimizin amacına uygun bir şekilde faaliyetini sürdürebilmesi için derneğimize üye olmayan büyüklerimizin ve yeni yetişen gençlerimizin üye olmalarıyla sağlanacaktır.

Derneğimiz Ulus Yiba çarşısı 3.katında yer almakta olup her cumartesi öğleden sonra açık bulundurulacaktır.

2020 yılının tüm hemşerilerimize sağlık, mutluluk, neşe, başarı, sevgi ve huzur getirmesini dilerim.

Saygılarımla,

Necdet ZOBİ